Atlas AR61B homlokrakodó

Az országban már elég kevés,ilyen tipusu gép dolgozik ugy gondoltam ha bárkinek v.milyen meghibásodása keletkezik,és nem tudja mi tévő legyen akkor itt esetleg használható információkhoz juthat.

Még mindig kinlódunk az

Még mindig kinlódunk az atlas hajtással, a szivattyu visitást nem tudjuk megszüntetni. Valaki tudja a linde tipusát, meg valami rajzot a hiraulika rendszeréről. Mi az a töblépcsős légtelenités?

Az idő vas foga

Érdemes lenne a régi olajat megvizsgálni, ha még maradt belőle valami, mert már az sem biztos, hogy egészen belevaló lehetett, ilyen idős gépek már válogatósak lehetnek az olaj terén.

Vendég

próbálj meg mindenhol ahol csak tudsz légteleníteni a vísítás biztos levegő gond!

atlas ar 61 hidrohajtás

Az atlason előre-hátramenet nagyon gyenge.Előzőleg egy cső hiba miatt elfojt az olaj, javítása óta van ez a jelenség.A linde egység nagyob fordulaton visít.

A légtelenítés az egység tetején megtörtént. Hogyan tovább?

Borozdaharcos képe

Trágya vagy bálatüskét

Trágya vagy bálatüskét szerintem után gyártanak neked. Keress rá a homlokrakó és munkaeszköz gyártására, mert úgy hamarabb találsz tüskét.

Trágyavilla tüske

Tud nekem valaki segitséget adni abban hogy hol tudok venni az atlasom trágyavillájára tüskét?Sajnos ma letörtem.a teljes hossza 80 cm és szerintem 22x1.5 menet van rajt, bpt betűjelzések vannak rajt.

gcastle képe

Atlas Linde

Nem tudom milyen megoldás van az Atlas-on, de kombájnnál tuti beállítási gond ha üres állásban menni "akar"...

Az alkohol öl, butít és savakkal aldehidet képez...

Üresben is meg y előre.

Olyan gondom van az atlassal hogy fel lett újítva a Lindéje de üresben ois megy előre igaz csak milimétereket de folyamatosan megy.azt mondta aki csinálta hogy majd bekopik de ez sz.tem nem jó igy.Tud v.ki v.milyen megoldást?

vendég

leirnád hogy mit kellett csinálni a zöld rendszámhoz?

ar-61b alvázszám

Az alvázszámot, a gép jobb oldalán a derékcsuklónál van egy adattábla ott találod!Nekem is megadták rá a zöld rendszámot,igaz nagy küzdelem volt.

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)