CLAAS


Minden ami Claas és azzal kapcsolatos!

dominátor

Szeretném megkérdezni eladná részletre a dominátort. 20 9795656 Zoli.

ulaci képe

Claas Axion A9

Azt nem merném határozottan kijelenteni hogy ezen típus nem jellemző,személy szerint én nem sűrűn találkozom sem a márkával sem pedig a konkrét típussal.
De ez betudható annak hogy itt a környéken (Szolnok megye,Tisza-tó) inkább a JD ,MF,no meg a jó öreg MTZ dominal.
Elvétve NH, IH és Landini is akad.
IH-case traktorral is most dolgozok életemben először de ehhez kellet egy cég váltás is.

http://www.youtube.com/user/ulaci79?feature=mhee

Class Axion A9

Köszönöm a hozzászólásokat és a segítségeteket. Ez a traktor fajta nem jellemző a mezőgazdaságban? ... azt írtátok, illetve írta ulaci az előzőekben, hogy akkor tudok pontosabbat, ha találok olyat, aki ilyen traktort használ.

Borozdaharcos képe

200 LE

Konkrét számot senki sem fog tudni mondani, mert nagyon változatosak a körülmények, sok minden befolyásolja a pill. fogyasztást. kb. 18-35L között bármi lehet! 20-24 l/ha alatt már jónak mondható.

Nem tudom, hogy mennyire mondható szériahibának, de mindkét "kopoltyús" Axion 8xx-as rugózott első tengelye 10-11.000 ü.ó-nál törést szenvedett. Ennek ellenére rosszat nem mondtak rá, igaz el akarták adni. Ami igazán meglepő volt az az, hogy a 10.e. ü.ó. fölött voltak a gépek, de újszerűeknek néztek ki!

ulaci képe

Class Axion A9

Tisztelt vendég.
"Csak" ennyi infoból senki nem tud egy konkrét számot mondani hogy tól-ig fogyaszt ez a típus.
Eke típusa,fejek száma,fogás szélesség,a föld jellege stb. stb. ezek is kellenének hogy nagyjából be lehessen lőni hol is kellene neki fogyasztania.
Itt a helyi cégnél a 270 pacis JD egy adott területen olyan (kb) 20-25 literből megoldotta a dolgot,arrébb ment 2-3 km-t ott rögtön 60 felé ugrott ez a szám.És semmit nem állított a kollega.
Általános infot kaphatsz,már ha akad köztünk valaki aki ismeri ezen típust,de nem feltétlen jelenti azt hogy ezen adatok rád is érvényesek.
Javaslom próbálj minél több információt megosztani amennyiben jelentkezik egy kollegánk,hogy lehetőleg a legpontosabb számot kapd.

http://www.youtube.com/user/ulaci79?feature=mhee

Class Axion A9-es traktor

Sziasztok, tudna nekem segíteni valaki, hogy ez a fajta traktor (200 LE), kb. milyen olajfogyasztást produkál a 25-30 cm-es mélységű szántásnál. Tervezném a költségeket.
Köszönöm: jjcsillag@gmail.com

dominátor

üdv ha valakit érdekel van eladó dominátor 106 os jó állapotú 510 es asztalal lékondi szalma szecskázó van rajta. érd 0670 2277465

FORDULAT

Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne,hogy megtudná valaki mondani nekem,hogy a fortshritt vagy a Class kombájnokon milyen fordulaton megy a végén a szalma szecskázó?Milyen fordulat kell ahhoz,hogy a szalmát összevágja?
Előre is köszönöm!

OROS SA 6211

Sziasztok! Egy oros 6211 sa adapterhez érdekelne alkatrész katalógus. Tud valaki? Papí és elektronikus változat is érdekel. Email-om: Jakcy@citromail.hu Előre is köszönöm!

gcastle képe

CD 106-108

Hoppácska, elfelejtettem bejelentkezni, tehát fussunk neki újra:
Akinek könyv kell jelentkezzen email-ben!
Címem a hozzászólás végén...
Evil

“Félek attól a naptól amikor a technológia fontosabb lesz,mint a személyes kapcsolattartás.A világon lesz egy generációnyi idióta.” Albert Einstein
gyorgy.vari@gmail.com

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)