Mtz 1221 fontos!!!!!!!!!!
Tóth.Norbert, 2010, május 26 - 21:43
Sziasztok érdeklődnék hogy mi a véleményetek az mtz 1221 régebbi gyártású /fémburkolatos/ erőgépről 130 Le elhúz-e egy 4 fejes ekét kötött talajban melynek 60-80 százaléka agyak.Illetve 4.2m es tárcsát és magágy előkészítőt.Ha hogyan jellemeznétek ezt a gépet /nekem 82-esem van de tökéletesen elégedett vagyok vele csak szükségem van egy nagyobb gépre is/
Légyszíves írjatok hamar

címlap
1221.3
Vendég,ha nagyon gonosz akarnék lenni megkérnélek ugyan írd már le melyik kereskedő is volt ez.

De sajna a negatív reklám is reklám.
Azért az már bicska nyitogató hogy 2,5 hónap csuszás.
Próbálnád 1 héttel később fizetni a csekket,rögtön behajtó céghez rohannak.Én a helyedben a gépet is átnézném,alaposan.
Csinálnék egy null szervizt,mert ezek alapján ki tudja mit hagytak ki.
http://www.youtube.com/user/ulaci79?feature=mhee
gépkönyv
Sajnos valamiért elfelejtik átadni a gépkönyveket. A kezelésit még csak-csak, de azt is idegen nyelven az alkatrészt meg el lehet felejteni, ha adják is külön pénzért.
Szervízkönyv
http://www.agropanonka.com/delovi/manual.htm
Remélem beszéled a rác nyelvet:)
1221,3
2 napja hoztuk el a 1221-et, csekély 2,5 hónapot csúszott az átadás. Rendszám még mindíg nincs az okmányiroda miatt.
Nem tudjátok honnan lehet letölteni kezelési útmutatót, mert nekem csak a 37-140 oldalig adták ide azt is e-mailon. Meg persze van oroszul...
A szántással már készen vagyunk, úgyhogy majd tavasszal kombinátorozással kezd.
50 óra bejáratás után.
Azért nem semmi, hogy egy 4-5 millás új autónál kinyalják az ember seggét, hogy vegye meg, egy tízmillás traktorhoz meg még használatit sem adnak, semmi szerszámot. Még jó, hogy kormány van rajta. Egyébként tetszik a gép, de 1 év múlva már többet mondhatok róla.
BUÉK: So
Feri!
Rendben, megbeszéltük!
"Őseidnek szent hitéhez, Nemzetednek gyökeréhez, Testvér ne légy hűtlen soha!"
emcett79@freemail.hu
Rendben és még1x
Rendben
és még1x elnézést!
...............................................................

Bükkaranyos Növénytermesztés/Állattartás
E-MAIL : CSIK95@VIPMAIL.HU
Tamás
Az a baj, hogy egyenként kellene átdobálni a hozzászólásokat, az meg úgy túl hosszadalmas. Szerintem egyezzünk ki abban, hogy mindez idáig a 1221-ről beszéltetek kódoltan.
Több ember többet tud, sok meg semmit!!!
borozdaharcos@gmail.com
Feri!
Ha esetleg át tudnád tenni a nem ideillő hozzászólásainkat a 79-be, megköszönném...!
emcett79@freemail.hu
Okés, jójó , igazad van
Okés, jójó , igazad van
...............................................................

Bükkaranyos Növénytermesztés/Állattartás
E-MAIL : CSIK95@VIPMAIL.HU
Már csak több éves, de
Már csak több éves, de most nem is annyira figyeltem meg, már a lucerna is ki van szántva, úgyhogy nem tudom, hogy áll a helyzet. Szalmát mindig csináltat magának a malacok alá, de majd megkérdezem. Na most lépek, mert a fiam már fürdene, meg teljesen beoffoltuk a topicot, majd a 79-ben még válaszolok később, ha van kérdés!
emcett79@freemail.hu