Munka - Állás

Ha munkát állást keresel vagy kínálsz, azt itt is megteheted.
Bármilyet, aminek köze van a mezőgazdasághoz -egyebeket törlünk. (ha hírdetnél kattints az "Új hozzászólás"-ra és oda már írhatod is)

Szia! Tudunk beszelni akkor

Szia!
Tudunk beszelni akkor add meg a szamod! Az enyem 00306984622029. Csorgess meg visszahivlak;

Traktoros állás Szegeden

Szegedi cégként keresünk megbízható, önállóan dolgozni tudó, nem italozó, nagy munkabírású, mezőgazdasági vontató jogosítvánnyal rendelkező,traktorost; azonnali kezdési lehetőséggel.
Előny: szakmai végzettség.
70/285-14-08

Gábor

Jó Napot Kívánok!
Állataim gondozásához állatgondozót vagy akár állatgondozókat alkalmaznék, akár családosokat is ! Szállást ellátást tudok biztosítani az anyagiakról pedig megegyeznénk elérhetőségem .: 06/20-413-8840

Tanyámra megbízható

Tanyámra megbízható állatgondozó munkatársakat keresek.

Elérhetőség: 30/4745157 ebrendeszet@gmail.com

Tanyámra megbízható

Tanyámra megbízható állatgondozó munkatársakat keresek.

Elérhetőség: 30/4745157 ebrendeszet@gmail.com

Növényorvos állást keres (pályakezdő)

Tisztelt Álláshirdetők!

2014 júniusában végeztem el a "Növényorvos MSc" szakot a Pannon Egyetem keszthelyi Georgikon Karán. Tanulmányaimat kiemelkedő eredménnyel zártam. 2014-ben Különdíjjal jutalmazták diplomamunkám a Környezetbarát Növényvédelemért Alapítvány pályázatán.

Elsősorban a Nyugat-Dunántúlon keresek munkát, Zala-Somogy-Veszprém megyék területén. Végzettségemhez kapcsolódó állást szeretnék, pályakezdőként nem riadok vissza semmitől, érdekel minden lehetőség a mezőgazdaság és növényvédelem területén (termelés, szaktanácsadás, területi képviselő, fejlesztőmérnök, stb).

Rendelkezem államilag elismert középfokú angol nyelvvizsgával és rendszeres nyelvhasználó vagyok, ezenkívül kezdő társalgási szinten németül és franciául is elboldogulok. "B" kategóriás jogosítványom és több mint 8 év aktív vezetői tapasztalatom van.

Elérhetőségeim:
Tel: +3630/444-64-15
E-mail: atafi1989@gmail.com

Tisztelettel:

Kovács Attila Zoltán

Állásbörze

Sziasztok, a kérdésem a következő lenne. Ha elmegyek a HVG-s állásbörzére milyen esélyekkel kapok állásinterjúkat? Ismerőseim azt mondták, hogy szereztek már munkát onnan. Előre is köszönöm

Növényorvos állást keres

Tisztelt Álláshirdetők!

Végzős NÖVÉNYORVOS diáklány vagyok a Budapesti Corvinus Egyetemen. 2015 januárjában fogok államvizsgázni, de 2014 decemberétől munkába tudok állni.
A nyugat-dunántúli régiók valamelyikében vagy Pest megyében szeretnék végzettségemnek megfelelően elhelyezkedni (területi képviselet, szaktanácsadás, fejlesztőmérnök...).
Középfokú angol és felsőfokú német nyelvismerettel, "B" kategóriás jogosítvánnyal és vezetői rutinnal, fél éves szakmai tapasztalattal rendelkezem.
Elérhetőségeim:
e-mail: borosnoemi89@gmail.com
telefon: +36309575451

Tisztelettel:
Boros Noémi

Állást keresek

Tisztelt munkaadók!

Fiatal nő munkát vállalna Zala megyében. Végzettségem: Állattenyésztő mérnök
Állategészségügyben és nagyüzemi állattartásban (szarvasmarha, sertés, ló) is van tapasztalatom. Részletes önéletrajzot e-mailben tudok küldeni.
E-mail címem: gorzi88@gmail.com
Legkorábban októberben tudnék elvállalni munkát.

Üdvözlettel:
Anita

Kedves Mónika! Igaz, hogy

Kedves Mónika!

Igaz, hogy egy év eltelt a hirdetése óta, találtak azóta állást?

Üdvözlettel

Lovász Anita
alovasz@gmail.com

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)