RÁBA 250

Segitséget kérek ! Egy használt RÁBÁT vettünk 2003 évben
Ez lett a 150 Ha birtok vezér gépe 2008 évig használtuk az összes
talaj-előkészitést ezzel végeztük, 2009-ben a kukorica alá akartunk kombinátorozni, de megfogtak a rend őrei és alaposan megbüntettek és közölték, hogy útvonal engedély köteles a RÁBA! Valami nehezen megtudtam ,hogy hol lehet útvonal engedélyhez jutni. Ekkor derült ki hogy a RÁBA mivel nincs rendszáma nem kaphat útvonal engedélyt. Ekkor úgy döntöttünk hogy levizsgáztatjuk lassú járműként
Alváz szám motorszám megvan.De kellene a 35 évvel ezelőtti forgalomba helyezésről valami dokument.Mert a számitógépes adat bázisban nincs. Itt tartunk a RÁBA bent áll a telephelyen A talaj-előkészítést bérgéppel végezzük AKI TUD SEGÍTSEN!
Üdv Mielőtt a PARLAGFŰ KOMMANDÓ meg nem büntet

RÁBA ERŐGÉPEKHEZ ILYEN-OLYAN IGAZOLÁSOK BESZERZÉSÉVEL kapcsolatban keressétek Szabó János urat a következő elérhetőségén: janos.szabo@raba.hu címen!

Borozdaharcos képe

Ahogy elnézem majd

Ahogy elnézem majd aratáskor is hasonló képek születnek, nálunk konkrétan a búza között ami van víz tele van ebihallal. Legalább a gólyáknak lesz terülj, terülj asztalkám. Nem is vagyok gonosz. Evil

Több ember többet tud, sok meg semmit!!!
borozdaharcos@gmail.com

ulaci képe

Feri

Itt is volt csuklás,a gépkezelö anyukája,na az csuklót.

Borozdaharcos képe

Erről az jut eszembe, mikor

Erről az jut eszembe, mikor beszalad a gyerek a házba, hogy idesapám, há csuklik a ló! -akkor itasd meg édes fiam, de nem úgy, össze! Evil

ulaci képe

ismét

ulaci képe

Feri

Mindjárt rakok fel fotót.

Borozdaharcos képe

Laci, és a Rábán milyen

Laci, és a Rábán milyen munkaeszköz van, vagy még mindig a gyalu van fönt és a toronyiránt rövidebb az út nem jött össze?

borozdaharcos@gmail.com

ulaci képe

Feri

Igen az,rét.
Csak ami nem látszódik hogy ez még szántás lenne.
A sok eső miatt csak ennyire jutottunk idén,itt.

Borozdaharcos képe

Laci

Ez valami rét vagy hol jártatok?
Nálunk ma nem volt elakadás, az öreg 8.-al ekéz aztán át-átszaladt a vizesebb részeken. Mindenki piszkálgatja a kapásokat, próbálják kicsit levegőztetni a talajt kisebb, nagyobb sikerrel. Remélhetőleg holnap nekünk is sikerül betölteni a kukoricát, aztán remélhetőleg aratásig nem lesz vele gond.

borozdaharcos@gmail.com

ulaci képe

A mai nap termése

Mínusz egy drótkötél(hát nem elszakadt)és egy hidraulika cső(mert leverte a kötél) de kirángattam. Eye-wink

Borozdaharcos képe

Pedig a földgyalu elé jobb

Pedig a földgyalu elé jobb volna valami láncos vontató.
Egyébként a harckocsit csak azért említettem, mert a szerelést meglátva valamiért 1ik vaderstad-os kép ugrott be, aholis harckocsival vontatták a vader vetőgépét. Laughing out loud

borozdaharcos@gmail.com

Tartalom átvétel

Friss tartalmak listája itt (katt ide)