VERSATILE VECTOR 420

Üdv mindenkinek!

Azoknak a segítségét/véleményét/ szeretném kérni akik rendelkeznek vagy dolgoztak már ilyen kombájnal. Minden véleményt szívesen olvasok jót meg rosszat is.

Nem szeretnék gödörbe esni addig nem vennék ilyet amig nem hallottam véleményeket.
Előre is köszi mindenkinek.

Borozdaharcos képe

VERSATILE VECTOR 420

Nem biztos ám, hogy rossz gép lehet, mert az öregem SZK kombájnnal kezdte és azt mondta, hogy az sem volt annyira rossz, mint mondták, csak gépkezelő kellett rá nem pedig állat. A DON-1500-ről nem tudok mit mondani, azt a 108-as vetélytársának szánták, de nem jött össze, 1 hétig volt a 108 maxik mellett gabonában, az álló búzában tartotta a lépést, de a dőltben vége volt, azt inkább kikerülte, ott hagyta. Igaz ami igaz, abszolút kezdő gépkezelő volt a srác, azért az kiderült, hogy inkább a 105-s szintjén van, mint a 108-as. Smiling Ráadásul az olajfolyások alap volt és maga a gép olyan zakatolós hanggal volt, mint amiről épp leesni akar valami.

azért mondtam el mindezt, mert, ha az SZK kombájn "egyszerűségét" megőrizte a vektor és a DON betegségeit sikerült kiküszöbölni a nyugati gépekből átvett technikával és a szíjtárcsák is egyenesen futnak, figyeltek az összeszerelésre, akkor igazából nagyon nem tudsz mellényúlni. Azt a 2 év garanciát sem véletlenül merik felvállalni!

Több ember többet tud, sok meg semmit!!!
borozdaharcos@gmail.com

emcett képe

Üdv!

Azt olvastam, hogy a Versatile kombájnokra van valami akció, hogy ilyen demo gazdaság vagy mi a gránát. Puzzled De lehet hogy tévedek és más márkánál van. Smiling

"Őseidnek szent hitéhez, Nemzetednek gyökeréhez, Testvér ne légy hűtlen soha!"
emcett79@freemail.hu

case képe

Választás még nem

Választás még nem történt csak erre kaptam kedvező árat. Ha kedvezőnek lehet nevezni Evil

Borozdaharcos képe

VERSATILE VECTOR 420

Miért pont erre esett a választás?

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)