Idén közel 5 milliárd forint beruházást és 6 benzinkút nyitását tervezi az Auchan Magyarország

Auchan szolnoki töltőállomásának avatása.jpg

Szolnok, 2014. június 19.  – Az Auchan Magyarország Kft. 19 áruházában évi mintegy 40 millió vásárlót fogad. Az áruházak többsége mellett önkiszolgáló, diszkont benzinkutakat is üzemeltet a vállalat. A mai napon megnyitott a 12. hazai Auchan töltőállomás, ezúttal Szolnokon. Az áruházlánc célja, hogy minden hazai áruház mellett legyen benzinkút is, így a vásárlók a vásárlás mellett a kedvező árú tankolással is spórolhassanak kiadásaikon. Az ünnepélyes avatáson Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere is részt vett.

Az Auchan Magyarország Kft. az elmúlt években sok változást élt meg, 7 új áruház és velük egy töltőállomás csatlakozása volt a legnagyobb kihívás még 2012-ben. 2013 a konszolidáció, megerősödés éve volt a vállalatnál, a 19 áruházzal országossá bővült áruházlánc összehangolta és megerősítette kereskedelmi politikáját. Az áruházlánc az elmúlt 16 évben mintegy 200 milliárd forintot fektetett be Magyarországon és közel 7000 főt foglalkoztat jelenleg. 2014-ben a vállalat célja, hogy 6 töltőállomást nyisson meg, azok mellett az áruházak mellett, ahol még nincs benzinkút.

„2014-ben 5 milliárd forint beruházást fogunk megvalósítani Magyarországon, melynek felét a meglévő áruházaink mellé tervezett 6 új töltőállomás létesítésére szánjuk. Az első idei beruházás a szolnoki töltőállomásunk, melyet a fóti és szegedi áruházaink melletti benzinkutak követnek majd. Régóta szerettünk volna a Tisza fővárosában, Szolnokon az áruházunk mellett egy töltőállomással is a lakosság rendelkezésére állni, ami a mai naptól lehetővé vált. Célunk, hogy minden áruházunk mellett, ahol lehetséges, üzemeltessünk töltőállomást is, erre jelentős igény mutatkozik a vásárlók részéről is, mert kedvező árú és kiváló minőségű üzemanyagainkkal hozzájárulunk a vásárlóerő növeléséhez” – mondta el Dominique Ducoux, az Auchan Magyarország Kft. vezérigazgatója a szolnoki ünnepélyes avatáson.

AgroLine
2014. június 19.

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)