Mobil húsbolt vidéken

A mobil húsbolt beszállítókat keres. Legalábbis itt tart most az az ötlet, amellyel Velner Verita harmadik díjat nyert a Fiatal Vállalkozók Országos Versenyén.

A jelenleg még főiskolán tanuló fiatal lány műsorunkba kifejtette, mi is az induló vállalkozásának a lényege. Egy 3,5 tonnás kisteherautóval olyan településekre, kis falvakba szállít majd hentesárut, ahol nincs ilyen jellegű elárusítóhely. Szerinte a falusi emberek igényt tartanak ilyen jellegű szolgáltatásra, mivel az állattartás egyre inkább háttérbe szorul a magas takarmányárak és energiaköltségek miatt, és sok vidéki idős embernek lehetősége sincs arra, hogy állatokat tartson.

Velner Verita elmondta: a vállalkozás beindulása pár hónapot igénybe vesz, ugyanis hiányoznak még a szükséges engedélyek, valamint nem történt meg az autóvásárlás sem. Ez pedig biztosan nem pár napos dolog, hiszen a teherautóba speciális hűtőszerkezetet kell beépíteni. Úgy képzeli, hogy előre csomagolt húsárut árusítana, egyrészt így könnyebb a kivitelezés, másrészt pedig az engedélyek is könnyebben beszerezhetők.

- Pénztárgép és mérleg is létezik olyan kivitelben, ami akkumulátorral üzemeltethető 24 órán keresztül, viszont ha csomagolt árut forgalmazok, azt előre a vágóhídon bemérnék, úgyhogy mérlegre csak a vásárlói ellenőrzés miatt lenne szükség – mondta Velner Verita.

Hozzátette: azért döntött saját vállalkozás beindítása mellett, mert szülőfalujában, és ahhoz közel nem, vagy csak nagyon nehezen találna munkát, és nem utolsósorban szeretné önállóan kipróbálni magát.
Hollós János interjúja nyomán, MR

mobil hús bolt

Én egy mobil húsbotból árulom a sertés és csirke húst az optimális hőmérséklet simán meg van 1töl 5fokig.220-ról is működik. a vezető fülke felet van egy benzines aggregátor ami át veszi a szerepet a 220- tól,amikor az egyik faluból a másik faluba megyek ez is nagyon tökéletes hőmérsékletet ad ,volt olyan hogy 12km után 0fokon voltak a hűtök.A pult és a háttér egyaránt.

mobil hús bolt

Én egy mobil húsbotból árulom a sertés és csirke húst az optimális hőmérséklet simán meg van 1töl 5fokig.220-ról is működik az autó vezető,sőt fülke felet van egy benzines aggregátor ami át veszi a szerepet a 220 tól, egyik faluból a másik faluba

Eladó mobil húsbolt

Nekem van egy eladó mobil húsos autóm, kialakított útvonallal és vevői körrel. Ha érdekel hívj. Tel. 30/9867028

Borozdaharcos képe

konkurencia

Én nem hiszem, hogy konkurencia lesz a mobil húsbolt, mert ilyen időben lehetetlen az egyenletes hús hőmérsékletet tartani a mobil jármű hűtőjében, ez pedig már alapból kizárja a húsforgalmazást. A mobil húsbolt csak fagyasztott termékek házhoz szállításában lehetne konkurencia.

Több ember többet tud, sok meg semmit!!!
borozdaharcos@gmail.com

Remélem, hogy elakad. Most

Remélem, hogy elakad.
Most mikor legálisan árulhatnám a házi vágású disznóhust, pont az kellene, hogy berobogjon a faluba egy mobil húsbolt.

Borozdaharcos képe

Bezár a bazár

Nem tudni, de valószínűleg elakadt a bürokrácia útvesztőjében. A nyers hús miatt kérdés, hogy egyáltalán érdemben foglalkoztak-e vele, mert szerintem kapásból elutasították, pedig a csomagolt, védőgázos húsokat ezekből a mozgó boltokból is lehetne árulni min. higiénés feltételekkel is. A másik akadály meg az, hogy ma már annyi mozgóárus járja a falvakat, hogy megpróbálják korlátozni a mozgásukat vagy egyenesen beszüntetni, ez utóbbit főleg a valamilyen versenyhátrányt szenvedő üzlettulajdonosok szorgalmazzák.

Hol tart az ötlet?

Sziasztok!

Lehet tudni, hol tart az ötlet?

üdvözlettel:
Zoli

Tartalom átvétel

  Friss tartalmak listája itt (katt ide)